január, 2008 havi archívum

Háromévesek agymosása Ausztráliában

Posted in összeesküvés, társadalom, világkormány on január 29, 2008 by Judit

2008/01/29 SzKR
Nem lehet elég korán kezdeni: irtsuk ki a természetes önvédelmi reflexeket már három éves kortól!
Már hároméves kortól indult óvodásoknak nemrégiben egy, az ausztráliai Új-Dél Walesi regionális kormányzat által támogatott oktatási program, amely a kis totyogóknak hivatott megtanítani azt, hogy a másság szép. Szeressük a multikulturalizmust és tanuljunk toleranciát. Jó sokat. Hisz erre van szükség hároméves korban, mi másra.
Maga a program mindent bevet annak érdekében, hogy mihamarabb elérje a “szeressük egymást, gyerekek” állapotot: a foglalkozások során multikulti ételek, multikulti zene, multikulti könyvek kerülnek elő, s ‘érdekes’ beszélgetések zajlanak majd arról, hogy mennyire szép a másság. Az óvoda vezetője szerint valószínűleg majd szem nem marad szárazon.
Eme elengedhetetlenül fontos intézkedés meghozatalára a 2005-ös cronullai faji zavargások miatt volt szükség. Anno 2005 decemberében több, mint ötezer lakos tiltakozott a főleg közel-keleti bevándorlók által okozott riasztói bűnözési hullám ellen. Az ilyen és ehhez hasonló esetek legjobb megoldási módja pedig tudvalevőleg az, ha már egészen kicsi korban megtanítjuk gyermekeinknek, hogy automatikusan csússzanak porban, ha idegent látnak, mert ez korrekt politikailag.
(Forrás: News.com) *** http://www.nemzetihirhalo

A Lisszaboni Szerződéssel a tagállamok elveszítik saját biztosaikat

Posted in összeesküvés, politika, társadalom, világkormány on január 29, 2008 by Judit

2008-01-28 Barikád.hu
Függetlenség/Demokrácia – az EU-szkeptikus frakcióFüggetlenség/Demokrácia – az EU-szkeptikus frakcióAz egyetlen teljes egészében EU-szkeptikus európai parlamenti frakció, a Függgetlenség – Demokrácia társelnöke, Jens-Peter Bonde szerint drámai változások álltak be a lisszaboni szerződéssel az EU tagállamaiban a Nizzai Szerződéshez képest. A szerződést hazánk elsőként szavazta meg a 27 tagállam közül – a Fidesz és az MSZP is önként mondott le országunk maradék szuverenitásának egy jelentős részéről.
Az Európai Bizottság tagjai elvileg eddig sem képviselhették a nemzeti érdekeket (ezt Kovács László mintaszerűen be is tartotta), de mivel a nemzeti kormányok jelölték őket, gyakorlatilag a nyugati államoknál még a baloldali biztosok is megtették ezt. Míg eddig általában a Bizottság elnöke nem vétózta meg a tagállamok által jelölt biztosokat, addig most már a biztosok kinevezésének dolgában jócskán megnőtt a hatásköre. Szintén többséget kell biztosítania a Tanácsnak és az Európai Parlamentnek a Bizottság kinevezésekor. Ezzel az Európai Néppárt és az Európai Szocialisták Pártja könnyen létrehozhat egy európai kormányt. Az EU-n belül tovább nő a Bizottság szerepe (pl. jogalkotásban), miközben a enmzeti kormányok és parlamentek hatásköre csökken. Kérdés: lesz-e értelme még nemzeti demokráciákról beszélni, miközben a demokrácia-deficit az EU-ban nőttön nő… ◘

————————–

Választás!

Posted in képek, magyar szemmel, politika on január 25, 2008 by Judit

szoc2.jpgVörös csillaggal kampányol az SZDSZ
2008-01-24 Barikád.hu
Február 2-án indul el a Király utcából és március 7-én ér véget szintén valahol Budapesten (szintén valahol a VII. kerületben…) a liberális párt népszavazási “nem” kampánya, amelyet Horn Gábor vezet. Kétségtelenül nehezebb az első hallásra is negatív üzenetet népszerűsíteni, de az általános közutálatotdevs04.gif élvező párt ezt még tetézi azzal, hogy motívum világukban egy az egyben lenyúlták a Fideszt, csak a felkelő narancsot (vagy kevésbé kritikusok szerint napocskát) felcserélték egy dögös vörös csillagra. És ez nem vicc…◘

►Ez őszintébb!

szoc21.jpg

Ágnes asszony mámora

Posted in hazai levél, politika, politikusok on január 23, 2008 by Judit

A képek a Blikk újság 2008. január 17-i számából származnak.

Horvath agnes Blikk. jan. 17. Ahogy január 21-e Ágnes napja, úgy a 2007. naptári év akár Horváth Ágnes évének is nevezhető. Az elmúlt év, ahogy Szilveszterkor (és máskor is) mámorosan megünnepelte, számára a köz- és magánéleti csúcsra jutást jelenti. Miniszter lett és férjhez ment, a magyar történetírás első miniszteri menyasszonyaként vonulhat be a Guiness-rekordok könyvébe, ahol a legifjabb csecsemő-uralkodótól a gyengeelméjűig végtelen a sor. Aki azonban a magyar egészségügyről akar szó szerint valós képet kapni, annak a Blikk magazin 2008. január 17-i száma ajánlható, amely névnapi előzetessel kedveskedett az egészségügy miniszterének. Aki elmulasztotta volna ezt idejében megvásárolni, annak csatoltan – idézetként – mellékelem a képeit. A címlapon figyelemkeltő cím: Horváth Ágnes, ahogy nem láttuk – így mulatott az egészségügyi miniszter. A címképek válogatásába természetesen belekerült egy meztelen női kép is, de a fő látványosság a miniszternő nyakát szívó csók, belül ugyanez ajak az ajakon változatban. Nem pillanatfelvétel, a miniszterasszony láthatólag hosszan kínálta magát a lesi-fotósoknak. Mivel a képek közlését követő napokban személyes tiltakozást nem tett közzé a kabinet, joggal gondolhatjuk, hogy nem is ellenkezett.

Horvath agnes 3 Múltkori cikkemben az ünnepelt tevékenységét békeidőben elkövetett alattomos népirtással jellemeztem, ami valószínűleg a legmagasabb kategória, melyben a mámoros állapotból való kijózanodás után felelősségre vonható lenne. Ez alatt van az élősdiség kategóriája, amire a miniszteri esküvő is felhívhatja a figyelmet. Nem állítom, hogy a ceremónia államköltségen zajlott volna, de tény, hogy magas hivatalnoki (közalkalmazotti) fizetést kap férjével együtt, ami megalapozhatta a látványos keszthelyi lakodalmat. Így az esküvőtől az államvagyon kiárusításáig minden része a közvagyon elherdálásának. A Blikk cikkéből kiderült az is, hogy férje 29, ő maga pedig 33 éves. A férj minisztériumi főosztályvezető, a rejtély csak az, hogy a politika eme szerencsés párosából miért a nő lett miniszter. Rosszabb a férj uralkodásával sem lehetett volna a mai magyar egészségügy helyzete. Persze, az is rejtély, hogy Dr. Papp Valter miként lett 29 évesen minisztériumi főember. A cikk címe igaz: “Horváth Ágnes – ahogy nem láttuk,” ennek képi ábrázolására számos lehetőség van. Csak hozzá kellene tenni, jóérzésű emberek nem is kíváncsiak rá. Ugyanez vonatkozik a miniszteri szék bitorlására is. Amikor immár 500 napja Gyurcsány-ellenes jelszavaktól hangos az ország, Ágnes asszony is hamarosan jubilál. Életrajzi adatainak részletesebb elemzése még várat magára, egy véletlenszerű adat azonban nem orvosok számára is sokat mondó. Horváth Ágnes szeptember 11-én született, e nevezetes dátum ma a XXI. századi hazugságok csúcsa. Ha esetleg november 7-ére családi gyermekáldás is bekövetkezne, akkor az esemény a másik nagy, XX. századi félrevezetésnek is újabb emléket állítana. A kérdés csak az, hogy az elkövetkező kilenc hónapban mit bír még ki a magyar egészségügy. ◘
Dr. Nagy Attila
orvos, közíró
Villámposta: drnagyattila@yahoo.co.uk