Háromévesek agymosása Ausztráliában

2008/01/29 SzKR
Nem lehet elég korán kezdeni: irtsuk ki a természetes önvédelmi reflexeket már három éves kortól!
Már hároméves kortól indult óvodásoknak nemrégiben egy, az ausztráliai Új-Dél Walesi regionális kormányzat által támogatott oktatási program, amely a kis totyogóknak hivatott megtanítani azt, hogy a másság szép. Szeressük a multikulturalizmust és tanuljunk toleranciát. Jó sokat. Hisz erre van szükség hároméves korban, mi másra.
Maga a program mindent bevet annak érdekében, hogy mihamarabb elérje a “szeressük egymást, gyerekek” állapotot: a foglalkozások során multikulti ételek, multikulti zene, multikulti könyvek kerülnek elő, s ‘érdekes’ beszélgetések zajlanak majd arról, hogy mennyire szép a másság. Az óvoda vezetője szerint valószínűleg majd szem nem marad szárazon.
Eme elengedhetetlenül fontos intézkedés meghozatalára a 2005-ös cronullai faji zavargások miatt volt szükség. Anno 2005 decemberében több, mint ötezer lakos tiltakozott a főleg közel-keleti bevándorlók által okozott riasztói bűnözési hullám ellen. Az ilyen és ehhez hasonló esetek legjobb megoldási módja pedig tudvalevőleg az, ha már egészen kicsi korban megtanítjuk gyermekeinknek, hogy automatikusan csússzanak porban, ha idegent látnak, mert ez korrekt politikailag.
(Forrás: News.com) *** http://www.nemzetihirhalo

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: