szeptember, 2006 havi archívum

Sértő Kálmán sírjánál

Posted in Uncategorized on szeptember 30, 2006 by Judit


2006. szeptember 30.

Megemlékezés az elhallgatott Hungarista költő Sértő Kálmán 96. születésnapján, a budapesti Fiumei úti temetőben.

Elég volt a hazugságokból!

Posted in Uncategorized on szeptember 17, 2006 by Judit
Akár hiszed akár nem, igenis létezik Összeesküvés! Manapság már felelőtlenség becsukott szemmel járni, hiszen körülöttünk a hazugsághalmaz mindenütt. A dolgokról jobban értesültek már tudják, hogy van Összeesküvés, ami különféle nevek alatt működik. Például míg az átlag ember már hallott a Bilderberg Csoportól és a Trilateral Commission-ról, az Illuminati, a Szabadkőművesség, a Round Table meg a Milner Csoport valahogy elkerülik a figyelmét. Igen, ezek mind léteznek, működnek és határoznak a Te nevedben a saját érdekeikért! Mintha ezek valami távoli bolygón tartanák titkos gyűléseiket, mert ugye, amit nem láthatunk, nem tapasztalhatunk, az nem is létezhet?

Ma az Internet, az emberiség számára a legfontosabb eszköz a tisztánlátáshoz. Az írott-nyomtatott sajtó az utolsó napjait éli! Az emberek rájöttek, hogy az irányított hírközlőszervek – főleg a Rothschild-ivadékok kezében lévő a sajtó! – régóta bolondgombával etetik a társadalmat. Nem kell többé! Elég volt!

Tegnap Hugo Chavez Venezuela miniszterelnöke az ENSZ-ben mondott bátor beszédében megdöbbentette a közvéleményt azzal, hogy egyszerűen “Sátánnak” nevezte G. W. Bush amerikai elnököt. Hátha még tudná a ‘Koponya és Csontok’ nevű titkos vakoló-tagságát! Gondolkozzunk és kutassunk! Miféle sátáni erők irányítják a háttérből a tisztességes társadalomnak hazudozó Bush, Gyurcsány és Tony Blair féléket? Valamennyinek ugyanaz a főnöke! Elég volt a hazugságokból és a diktatúrából! /tj/

Üres az államkassza!

Posted in Uncategorized on szeptember 15, 2006 by Judit

“Most csak Magyarország számít” – Fidesz kampányfilmje a második forduló előtt

A YouTube oldalon egy néző válasza:
“Ne legyetek már ennyire naívak!!! Azt hiszitek, hogyha Orbán kerül kormányra akkor nincsenek megszorítások?! ÜRES az államkassza, és ebbe még a drága Orbán Viktor sem tud pénzt varázsolni az imáival meg a “nagy hívő ” lelkével! Csak most könnyebb azt hajtogatni, hogy a fidesz előre megmondta! Én is megmondom így előre, hogy 2010-ben bármelyik kormány is kerül hatalomra, lesznek megszorító intézkedések !” /Lara91/

Igazad van, Lara91! Tökéletesen mindegy, hogy melyik kormány ül a bársonyszékbe, mert mindegyik a sátáni Pénzhatalom szolgalelkű ügynöke! Beleértve Orbán Viktort, aki mondhat, amit akar, prédikálhat kedvére, megoszthatja a társadalmat, de mindaddig, amig a jelenlegi rablóbanda PÉNZRENDSZERE irányítja az életünket — otthon és itt külföldön, illetve bárhol a világon — addig továbbra is ÜRES lesz az államkassza, nyomorban élnek a csontig adóztatott emberek és kilátástalan marad a rabszolgásítottak sorsa. Mit tett Orbán Viktor a miniszterelnöksége idején az ellen, hogy ma mindez ne így legyen? Mit ért Orbán “nemzeti kormány” alatt? Megszabadulást a Pénzrendszertől? /Hazánkért/

"Bűneinket fogjuk másokra…!"

Posted in Uncategorized on szeptember 12, 2006 by Judit

“Semmisítsd meg a hazugságot, adj létet az igazságnak, sújtsd a gonoszságot a földre…” /A Bölcsességek Könyvéből/

Nobel laureate under fire for new book on the role of Jews in Soviet-era repression
Nick Paton Walsh in Moscow
Saturday January 25, 2003

Guardian — Alexander Solzhenitsyn, who first exposed the horrors of the Stalinist gulag, is now attempting to tackle one of the most sensitive topics of his writing career – the role of the Jews in the Bolshevik revolution and Soviet purges.

In his latest book Solzhenitsyn, 84, deals with one of the last taboos of the communist revolution: that Jews were as much perpetrators of the repression as its victims. Two Hundred Years Together – a reference to the 1772 partial annexation of Poland and Russia which greatly increased the Russian Jewish population – contains three chapters discussing the Jewish role in the revolutionary genocide and secret police purges of Soviet Russia. >>>

Talán szakállasnak tűnik már ez a három éves közlemény, mégis rendületlenül időszerű egy olyan korszakban, amikor égbekiáltó bűnöket lehetséges politikai érdekből másokra fogni. Arról van szó, hogy a Nóbel-díjas 84 éves orosz író Szolzsenyicin, aki korábbi műveiben már feltárta a szovjet gulágok borzalmait, most a legújabb könyvében meglehetősen “forró témához” nyúlt: milyen szerepet játszottak a zsidók a Bolsevista Forradalomban, s hogy a zsidók egyaránt voltak elkövetők és áldozatok. [Tudniillik, a cionistáknak Izrael megvalósításában a cél szentesítette az eszközt! -szerk.] A könyv címe: Two Hundred Years Together /Kétszáz év együtt/.

Mint az orosz író írja, 1772-ben Lengyelországnak Oroszországhoz való részleges hozzácsatolása lényegesen megnövelte az oroszországi zsidóság létszámát. Könyvében három fejezet is foglalkozik a zsidók szerepével — az oroszországi bolsevista népírtásokban és titkosrendőrségek kegyetlen tisztogatásaiban.

Persze, mint várható, a Guardian cikke szerint — “számos történész és zsidó tiltakozik.” – Miért kell ezért tiltakozni vagy egyáltalán megsértődni? Elvégre nem Szolzsenyicin az első és egyetlen író/történész, aki ezzel a témával foglalkozott! Uraim! Az Igazságot, csak ideig-óráig lehet szőnyeg alá söpörni.

::: További ajánlott angol nyelvű könyv:
Joachim Hoffmann: Stalin’s War of extermination 1941-1945. /Kapható az Amazon.com terjesztőnél/