Elég volt a hazugságokból!

Akár hiszed akár nem, igenis létezik Összeesküvés! Manapság már felelőtlenség becsukott szemmel járni, hiszen körülöttünk a hazugsághalmaz mindenütt. A dolgokról jobban értesültek már tudják, hogy van Összeesküvés, ami különféle nevek alatt működik. Például míg az átlag ember már hallott a Bilderberg Csoportól és a Trilateral Commission-ról, az Illuminati, a Szabadkőművesség, a Round Table meg a Milner Csoport valahogy elkerülik a figyelmét. Igen, ezek mind léteznek, működnek és határoznak a Te nevedben a saját érdekeikért! Mintha ezek valami távoli bolygón tartanák titkos gyűléseiket, mert ugye, amit nem láthatunk, nem tapasztalhatunk, az nem is létezhet?

Ma az Internet, az emberiség számára a legfontosabb eszköz a tisztánlátáshoz. Az írott-nyomtatott sajtó az utolsó napjait éli! Az emberek rájöttek, hogy az irányított hírközlőszervek – főleg a Rothschild-ivadékok kezében lévő a sajtó! – régóta bolondgombával etetik a társadalmat. Nem kell többé! Elég volt!

Tegnap Hugo Chavez Venezuela miniszterelnöke az ENSZ-ben mondott bátor beszédében megdöbbentette a közvéleményt azzal, hogy egyszerűen “Sátánnak” nevezte G. W. Bush amerikai elnököt. Hátha még tudná a ‘Koponya és Csontok’ nevű titkos vakoló-tagságát! Gondolkozzunk és kutassunk! Miféle sátáni erők irányítják a háttérből a tisztességes társadalomnak hazudozó Bush, Gyurcsány és Tony Blair féléket? Valamennyinek ugyanaz a főnöke! Elég volt a hazugságokból és a diktatúrából! /tj/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: