december, 2006 havi archívum

Beszéljenek a csontok és a koponyák!

Posted in Uncategorized on december 30, 2006 by Judit


Hazai Levél

“Hallottál-e már ‘hatmillió áldozatról’? De 160 millió áldozatról nem tudsz, ugye? Azokról “nem illik beszélni!”! Kik a tettesek? Mindazok, akik most a ‘hatmillió áldozatot’ váltják milliárdos ‘aprópénzre’. — Ajánlott olvasmány a témához a magyarul is megjelent: Norman G. Finkelstein zsidó történész könyve – A Holocaust Ipar”

Az igazi háborús bűnösök képtára és a halálrakínzott, lemészárolt áldozatok fényképei. Csakis erős idegzetűek keressék fel ezeket a hivatkozásokat! Másold ezeket CD-lemezre, mielőtt “eltűnnek”!

http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/rostros2.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/holocausto2.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/holocausto1.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/rostros1.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/katyn.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/katyn2.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/letonia.htm
http://www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/espana.htm
http://members.libreopinion.com/memoriapamiat/ucrania.htm
http://members.libreopinion.com/memoriapamiat/ucrania3.htm
http://www.youtube.com/view_play_list?p=888F791C510E6C1B
www.freedomtofascism.com
www.holywar.org

Esetleírások képekkel

Posted in Uncategorized on december 30, 2006 by Judit

“(..) A Blaha Lujza tér felé terelték őket a rendőrök, és ott a Rákóczi útnál lévő árkádoknál (Rákóczi út-Nyár u. sarok) álldogáltak.
Kb. este fél 10 körül a Rákóczi úton lévő rendőrkordon szétnyílt, előlépett egy rendőr aki gumilövedékkel fejbe lőtte a barátomat.
Mellékelek néhány képet, ezen jól látható, amint ellátják a mentősök.
Sajnos, őt nem egy véletlenül “odapattant” lövedék találta el, hanem a rendőr letérdelt, és célozva lőtte fejbe 15 méterről!! …
Engem eddig nem érdekelt a politika, én nem voltam kint egy tüntetésen sem, de a cimborámmal történtek után, mostmár érdekel, hogy mi folyik az országban.(..)” —Üdvözlettel: K.I.

A képsorozat az áldozatot mutatja be, a rendőrtámadás után.
/tovább…/

Jézus Krisztus nem volt zsidó!

Posted in Uncategorized on december 28, 2006 by Judit

Karácsony és Húsvét táján gyakori a Jézus származásával, gyerekkori életével kapcsolatos témák boncolgatása. Egyes cikkek még az Internet nemlétező nyomdafestékét sem tűrik, — de ezen a Damaszkuszi úton sok más szemétnek is helye van, festékre nincs szükség, csak képzelőtehetségre. Mások vallási, filozófiai szemszögből tárgyalják ezt a kétezer éves, ki tudja hányadszor hamisított történetet. Ki írja az Igazságot, a Biblia? Kikben lehetne megbízni, hogy a Valóságot beszélik? Honnan tudjuk, hogy valakik az évszázadok során a Biblia többszöri átírásával illetve meghamisításával nem suszteroltak-e be szavakat itt vagy ott?

:: Jacob Elon Conner, A.B., Ph.D. – “Christ Was Not a Jew” c. angol nyelven írt könyve; — még kapható az internetes könyvterjesztőnél.

Book Description from a reader — “This book is addressed to all Gentiles, whether Christians or otherwise. It is historical and analytical in treatment, not doctrinal. It is not “preachy,” nor irreverent, it is factual. It is not iconoclastic; but it does draw a line of demarcation between Christianity and the primitiveness of Judaism. It is the Jewish writers who insist that Crist was of their race. Reason tells us that Christ was not a Jew, history confirms the dictates of reason, and Christ said, “Men do not gather grapes of thorns or figs of thistles.” Conner shows how and why that error originated, and why it must be rectified. It is vital to Christianity.” /amazon.com/

Egy olvasó ismertetője — “Ez a könyv mindenki részére íródott, legyen az nem-zsidó, keresztény, vagy egyéb vallású. Történelmi és kiértékelő, tényekre alapozva kezeli a témát, nem “prédikál” elveket. Nem támadja a vallások hagyományos jelképeit, azoknak használatát, ugyanakkor vonalat húz a Kereszténység és a Judaizmus primitívsége között. Éppen a zsidó írók azok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy Krisztus az ő fajukhoz tartozott. Ám ésszerű, hogy Krisztus nem volt zsidó, ezt a történelem is bizonyítja. Krisztus mondta: “Emberek ne gyűjtsenek tüskés szőlőket vagy bogáncsokkal teli fügéket.” – Conner bemutatja hogyan és miért keletkezett ez a tévhit, és miért szükséges annak a helyrehozása. A kereszténységre nézve ez életbevágó fontosságú.” /amazon.com/

A Google Search kihozta a http://www.zsido.com portált, ahol ezt olvassuk:

“Karácsony a zsidó forrásokban — Mit mond a Talmud Jézusról? Mikor szoktak a zsidók fokhagymás pirítóst enni? Szabad-e Tórát tanulni Karácsony este? Ezekrõl a kérdésekrõl és másokról szól az az elõadás-beszélgetés, melyet december 24-én este 20 órakor Köves Slomó rabbi tart a Pesti Jesivában (VI. Vasvári Pál utca 5).
http://www.zsido.com/jesiva/karacsony.htm”

Sajnos, nem tudtunk meg semmit e témáról, de nem is fontos, mert Huber Lipót Magyarországon is kapható hatalmas, Talmudról írt könyve úgyis mindent szépen elmagyaráz nekünk! Slomóék meg hadd rágcsálják a fokhagymás piritóst, miközben *a gójokat átkozzák*! Megértjük, hogy ilyesmiket nem is tehetnek fel az Internetre, ezt maguk közt végzik el, úgy szépen csendben, nehogy meghallják az illetéktelen fülek!… /tj/

Akiket nem védett meg az Emberi Jogok tövénye

Posted in Uncategorized on december 27, 2006 by Judit

/Kép: 24 hetes gyermek az anyaméhben/
Életvédő zarándoklat az Országház érintésével
Az 1956. június 4-én hozott 1043/1956. számú minisztertanácsi terhesség-megszakítási rendelet óta 6 milliónál több magzati életkorú gyermeket pusztítottunk el művi abortusszal. E kicsinyek a politikai diktatúra által kivégzett és elüldözött felnőttek mellett a méhen belüli erőszak gyermek áldozatai. Õk a ma is alkalmazott megfélemlítés elhallgatott, elhajtott és eltemetetlen halottai. /tovább/