Darányi-fajta, csak lassan a testtel e hazában!

▓ Felháborodással olvastam Darányi (Deutsch) András magyargyűlölő kijelentéseit, a Kuruc.info oldalán «http://kuruc.info/r/26/23613/». Tudjuk, már nagyon nyergeben érzik magukat, de ajánljuk nekik, hogy csak lassan a testtel! A kerékből még lehet talp is! A szerkesztőség és az olvasók is megválaszolták, ami szükséges volt, de még több visszhang is jól jött volna! Tapasztaljuk, amikor ez a fajta (ezt a szót használom, mivel ő is “faj”-ról beszél!) látja, hogy nincs ellenzék, nincs visszavágás, akkor egy rőffel továbblép a szemtelenségével.

Ez a faj elhatározta, hogy Magyarországon az országhódításuk akkor lesz teljes, ha “újmagyar nemzedék” alakul — lásd: zsidósítás és cigányosítás, amit *demokráciának* neveznek! A régi, illetve őslakos magyar, aki ezt a fajt kétszáz évvel ezelőtt befogadta, majd veheti a batyuját és távozhat a hazájából, (ezt még kúrcsány is tudatta velünk nemrégen: “el lehet menni, nem kell ittmaradni”) vagy pedig behódol és a rabszolgájuk lesz. Ez az elképzelés egyértelműen kisugárzik az üzenetéből.

“…ha felháborodtál, akkor érdemes lenne végigondolnod, hogy náci vagy-e vagy sem. ha náci vagy, úgy azt gondolom, hogy ebben az országban te vesztőre állsz. metaforikus rövidséggel: “kihaló faj” vagy. amennyiben magadnak is őszintén bevallod, hogy nem vagy náci úgy örülj neki, hogy országodban a náci fasiszta, nyilas eszmék kihalófélben vannak. én ennek örülök, és ezért derűsen vállalom a mondandóm.”

És az “újmagyar” nemzedék … hogyis mondjam … ‘születőben van’, mivel “már ott a különbség magyar és magyar közt.”? Az egyik “a magyarajkú idegen”, aki csak éppen annyira tud magyarul, hogy bennünket gyalázzon, a másik magyar, az őshonos, aki joggal nem engedi a gyalázkodást. A darányi-féléknek az a fealadtuk, hogy ez utóbbi magyart minél jobban legyengítsék, ahogy lehet! Ha nem tetszik le is út, fel is út!

Egyébként, én nem kérnék tőle bocsánatot ettől a senkiházitól, mert nincs kitől. Az ilyen szennyalakok bocsánatkéréseit magyar ember ne is kívánja! Az ember csak olyantól kéri a bocsánatot, aki tévedett és megbánta amit tett. Ez a fajta soha nem fogja megbánni, amit cselekszik és amiket mond, mert a Talmud mást paracsnol neki …. és ezt jobb, ha tudomásul vesszük.

Még egy szó a Kuruc.info-ról: bevallom, sokszor erős a nyelvezet, megrendítő a stílus, amit talán én az írásaimban nem tudnék alkalmazni. De egy dolog bizonyos: ez a darányi-fajta sajnos csak ilyen stílust és nyelvezetet ért, ezért a Kuruc.infót nem tudom elítélni, sőt mindennap kinyitom a honlapjukat és olvasom az írásokat. Szerintem napjainkban nagy szükség van ilyen bátor hangú lapra, amely ki meri mondani, le meri írni, amit mások nem. A szép szavak nem igazak, az igaz szavak pedig sohasem szépek! Olyan időket élünk, amikor le kell venni a keztyűket….! ◘ Tóth Judit Hazánkért

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: