Zsidó magánsereg magyarokat motozott Budapesten

 

michael▓ Az In-Kal Security nem először szegődött a magyarellenes budapesti kormány szolgálatába. Az 1848-as forradalom évfordulóján Budapest utcáira hamisítatlan izraeli hangulatot varázsoltak: magyar embereket fegyveres rendőri biztosítás mellett megalázó módon, palesztinok módjára motoztak meg. Még a csecsemők cumisüvegét is elvették.

Budapesten a Nemzeti Múzeum előtti Múzeum kertben megtartott március 15-ei állami megemlékezésre mindössze 600-800 ember volt kíváncsi. A Szabadság hídtól az Astoria szállóig a környék statáriumra emlékeztetett. A Múzeum körútba torkolló Múzeum utcát, Ferenczy Károly utcát, Bródy Sándor utcát kordonnal zárta le a rendőrség, s minden sarokban janicsárokkal megrakott rendőrségi csapatszállító autók várakoztak. Az Astoria szálló előtti útszakaszon rendőrtisztek 10 – 15 fős, bakancsos, kopaszra nyírt provokátornak adták meg a bevetés előtti utolsó utasításokat.

De a legvisszataszítóbb jelentekre a Múzeum kert előtti térséget a Kálvin tér felől elzáró rendőrök által biztosított kordonnál zajlottak le. Az állig fölfegyverzett janicsárok védelmi ernyője alatt a zsidó és izraeli gyökerű, s a jelenlegi magyargyűlölő kormány szolgálatába szegődött In-Kal Security biztonsági szolgálat emberei gusztustalan módon még a babakocsi aljába is benyúltak, a kisgyerekes szülők holmijait biztonsági motozás címén fölforgattak. Szemünk láttára el akarták venni egy nyolc-tíz hónapos csecsemő teával telt cumisüvegét. A szülők szitkok közepette inkább visszafordultak.

Az In-Kal pribékjei valóságos izraeli hangulatot varázsoltak az 1848-as pesti forradalom egyik fontos színhelyére: a Múzeum kert előtti térségre igyekvőket megalázó módon átmotozták, az Árpád-sávos zászlóval érkezőket nem engedték be, s valósággal vadásztak a fényképezőgépekre. Az Astoria szálló melletti ellenőrzőponton föltartóztattak egy jóhiszemű, mit sem sejtő külföldit, akinek kezéből az egyik pribék kikapta a drága fényképezőgépet, majd élével a flaszterra ejtette… A turista tiltakozás helyett döbbenten elmenekült a helyszínről. — Hering József /Nemzeti Hírháló/ ◘◘◘

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: