A magyarokat elűzik a saját hazájukból!

“Takarodjatok magyarok, Jahve nekünk adta ezt a földet!”

Az izraeliek védőszentje Gyurcsány pedig megmondta: ” Nem kell itt maradni, el lehet menni!”

osztozkodas_masked.jpg▓ Megkezdődött az izraeli felvásárlók által fölöslegesnek tartott csonka-Magyarországi magyarok evakuálása (elűzetése, kitelepítése)

A nyugat-finnországi tartomány napilapjának, a Pohjalainennak egy finn emberkereskedő céggel készített riportja szerint csak Vaasa városába az utóbbi rövid két hónap leforgása alatt 30 magyar szakembert adtak el. Egyes értesülések szerint egy másik finn cég már több mint 40 munkást hozott a nyugat-finnországi város környéki üzemekbe, s további 20 várható a közeli hetekben. Ez utóbbi cég másfelé az országban már száznál több magyar szakembert is eladott. A Pohjalainen riportjában megszólaltatott finn munkáltatók szerint a magyarok “szakmailag jól képzettek és igazán szorgalmasak”, szemben a hazai dolgozókkal, akikről Pentti Syrjälä, a Palosaari Metalli igazgatója a lapnak elmondta: “Sajnos a finn dolgozók hozzáállásában vannak még hiányosságok”.

A budapesti finn követség konzulja nemrégiben egy értekezleten azt nyilatkozta, hogy Finnország 60000 evakuálandó (elűzendő) magyar szakembert készül Magyarországtól átvenni családostul. Hogy erről hol és mikor született a két ország között megállapodás, s miért pont ennyit, milyen más országok vesznek még részt az evakuálásunkban, (kitelepítésekben) arról egyenlőre nincsenek értesüléseink. ◘[Nemzeti Hirháló]

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: