Népírtás csapvízzel

waterspout1black.jpg▐ IGYON CSAK CSAPVIZET MAGYAR BÁLINT ÉS A KORMÁNY!
Már a régi időkben is felforralta édesanyám a vizet, majd amikor kihült, ihattuk. Amikor építkeztünk, bevezettettük a hálózati vizet. Nahát! A gőzölős vasalómból hamarosan vízkövek ugráltak ki és olyan hangokat adott szegény, hogy azonnal visszatértem a desztillált vízhez. Érdeklődő emberke lévén, egy műanyag tálkába öntöttem csapvizet – más is kipróbálhatja – és a radiátorra tettem Képzeljék el, hogy néhány napi gőzölögtetés után a csapvízből kicsapódott a vízkő a tálkám aljára, de az oldalára is. Elgondolkodtam. Tönkreteszi a hasnyálmirigyet, epekövet, vesekövet produkálhat és még ki tudja milyen betegségek folyamatait indíthatja el. Az orvosok bizonyára tudják. Ráadásul hipózzák a központi tartályokban lévő ivóvizet a víz fertőtlenítése céljából. Ez a fajta csapviz nem egészséges. Ha Magyar Bálint szereti a csapvizet, hát csak igya nyugodtan. Semmi kifogásom ellene. Sőt, semmi közöm hozzá, hogy milyen vizet iszik Magyar Bálint.

Bizonyára be akarják szüntetni a különféle flakonos vizeket. Miért? Gondolom azért, hogy csapvizet igyon a jónép, mert akkor több lesz a beteg ember és a halálozás is felgyorsulhat Magyarországon. A gyógyszergyárak is profitálhatnak a csapvízben hívők és csapvizet ivók betegségeiből. Naná! A vizitdíj bevétele és a kórházi napidíj bevétele is éppen úgy nő, mint a várólistákon szereplők névsora. A vesegörcs kellemetlen és nagyon fájdalmas. Ezért inkább mindent megfizet az emberke annak érdekében, hogy a várólista elejére kerüljön.
Az olvasóban felmerülhet a kérdés, hogy miért keresek a kákán is csomót, miért érzem azt, hogy Magyar szórakozik a magyarral és rá akarja beszélni az embereket a csapvíz ivására? Holott tudnia kell, hogy a csapvíz nem egészséges. Bolondját akarják járatni velünk megint a kormány tagjai. Azt hiszik: nekünk mindent be lehet adni, velünk mindent le lehet nyeletni. Még a klórozott, hípózott csapvizet is.

Tessék mondani! Miért keresik minden áron azokat a módszereket, amelytől csak betegebbé válhat a magyar nép? Nem gondolják, hogy ezt tudatos népirtásnak nevezik?
Tessék mondani! Miért gondolják azt a magyar népről, hogy annyira buta, hogy nem gondolkodik, és nem tudja: amit eddig önök reklámoztak, abban még nem volt köszenet!
Vagy ennyire tudatlan és tájékozatlan lenne Magyar Bálint?

Hát, csak igyák a kormánytagok a csapvizet! EGÉSZSÉGÜKRE! Én, biztos, hogy nem csapvizet iszom, mert már megjártam vele.

Szőnyi Bartalos Mária
Komárom-Szőny, 2007. 12. 13.
Nemzeti Hírháló

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: