Otthonról írják…

A szájkosaras Fidesz: –“Hajrá Magyarok!”

kutyuska.jpg

▐ Jön a legújabb megosztó, szétforgácsoló, felörlő fitykós taktika. Mit csinált OrBán a Kossuth téren? Elhappolta a Kossuth tériektől az ötletet, magához vette a kezdeményezést, elszívta a nemzeti enegiákat, majd ahogy jött, úgy távozott. Mennyire ígérgették naponta a kitartást … ja, meg a lóxxxx… Üres következetlen handabanda. A szerencsétlen ketrecbontásuk se ért semmit, amolyan Kőmüves Kelemenes tenger-korbácsolás volt, mert amit lebontottak, azt az ávósok félóra múlva visszaépítették! Mit tesz OrBán most? Ugyanezt. Nekik ez a történelmi gőzlevezető szerepük: rátelepülni, szétforgácsolni, aztán elfojtani, magára hagyni a tenni akaró nemzeti kezdeményezéseket.

“Gyerünk fiúk, hajrá magyarok”, vállvetve, aztán szépen elhal minden. Vissza az önfelörlő, egyhelyben tocsogó áldemokratikus, parlamentális, képmuató mocsárba. OrBán visszafojt és gyeplőn tart mindent, ami magyar. Mit tettek a gazdákkal is? Magukba olvasztották a vezetőiket, húsos egzisztenciát adtak nekik, aztán most kuss legyen. Csak szépen óvatosan, nyugisan, patópálosan.

Wittner Mária is az ő békjójukat nyögi. — szókimondó

[Megjegyzés: Ki kényszerítette rá Wittner Máriát arra, hogy belépjen a Fideszbe? -tj]

penguin.gif▐ Honi Gárdát hozna létre a FideszHoni Gárda létrehozását szorgalmazza a Fidesz, a hadseregen belül. “A honi gárda önkéntesekből álló szervezet lenne, amelynek működését törvények szabályoznák” – közölte Demeter Ervin vasárnapi sajtótájékoztatóján.

… Az operett folytatódik! — És mivel indokolja a létrehozását? Hogy már előttük ketten (legalább) megcsinálták? Mert ha az izraeli, zsidó, szcientológia, szabadkőműves veszélyre való hivatkozással teszik és a MAGYAR érdekekért, akkor ám legyen! Szerintem az ország fele biztosan támogatná! Csak hát megint elaludtak és pótcselekszenek addig, amíg a háttérből nem koppintanak az orrukra. A MAGYAR érdek leghatásosabb védelem tőlük már régóta az lenne a legüdvösebb, ha felhagynának képviselői, miniszterelnöki fizetéseikkel és elhúznának a fenébe. Kezdetnek. Aztán jöhetne a többi. De kár is fecsérelni a billentyűzetet rájuk, mert órákig lehetne elemezni mit, mikor, hogyan csináltak, a MAGYAR érdekekek ellen. Csak bosszankodik az ember. Különben is már minden nadrágszín foglalt, hogy csak a “leglényegesebbet” említsem, amitől elhatárolódtak Fütyiszék! És mit szól hozzá testvérük az izraeli “testvérpárt” a Likud? Ezer meg ezer kérdés? — Gyula

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: