Izrael röntgensugárzott sömör-áldozataiért is Németország felelős?

/kép: fejbőr-sömör – “ringworm”/

◘Ez a kis közlemény kapcsolódó téma az alábbi cikkhez, ami szerint most “holocaust-túlélők” gyermekei követelnek kártérítést Németországtól!

▐ Az izraeli egészségügyi miniszter, dr. Chaim Sheba, 1951-ben átrepült tinea_capitis.jpgAmerikába és vissztért hét “Picker” gyártmányú röntgengéppel, amelyeket az amerikai katonaságtól kapott. A gépeket tömeges kísérletezésre használták szefarád-zsidó származású gyerekeken, mint kísérleti állatokon. Mindenegyes szefarád gyerek 35 ezerszer több röntgentsugár-adagot kapott a fejére, mert nevezett orvos megállapította, hogy az erősen fertőző sömört (ringworm) csak röntgensugarak pusztíthatják el. A sugárzások alatt a gyerekek testére semmiféle védőtakarót nem használtak, annak ellenére, hogy abban az időben már köztudott volt a sugarak veszélye az emberi szervezetre.

A kísréletezésekhez az amerikai kormányzat Izraelnek 300 ezer lirot (ez volt Izrael pénzegysége 1980-ig, ma már “shekel”) fizetett ki minden évben. Izrael egész évi egészségügyi költségvetése akkor mindössze 60 ezer lirot volt. Az amerikai nép által kifizetett pénzösszeg ma már milliárdokat tesz ki.

Hogy az áldozatok szüleit megtévesszék, a gyerekeket “iskolai kirándulásokra” vitték el. Később megmagyarázták nekik, hogy a gyerekek sömör elleni kezelésére röntgensugarakat használtak. A kezelések után, mintegy 6000 gyerek rövidesen meghalt, sokan mások pedig rákbetegséget kaptak, ami végzett velük. A kezelések mai túlélőinek nagy része rákos. Egész életükben különféle betegségeben szenvedtek: epilepsziában, amnéziában (emlékezetvesztés) és Alzheimer-betegség, folytonos fejgörcsök és elmezavar áldozatai voltak.

Az alábbi 44 perces videófilm Izraelben, héber nyelven készült, angol feliratokkal, amelyben a még élő áldozatokat szólaltatják meg, aki vádolják a hatóságokat, a kormányt és követelik az eltitkolt (megsemmisített?) okmányok feltárását. A Németországtól követelt újabb milliókat vajon nem éppen a röntgensugárzottak “megbékítésére” tervezték meg? –tj

Videó:

videopic.gif http://video.google.com/videoplay?docid=5681201882713148969&hl=en

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: