A “túlélők” gyermekei is kártérítést követelnek Németországtól?

“Izraelben, holocaust-túlélők 4,000 gyermeke elmegyógyászati költségek fedezésére követel pénzt Németországtól. Baruch Mazor ügyvivő szerint Izraelben a túlélők 400,000 gyermekének elmegyógyászati kezelésre lenne szüksége, akik képtelenek megmaradni bármilyen felelősségteljes állásban, hogy maguk fizessék ki a költségeket. Mintegy 15-20 ezer személynek évente 10 millió US dollár /€7.3 millió/ szükséges a három évig tartó kezelésre. Állítólag, a félelem átsugárzott az új nemzedék lelkébe: mindennap rettegnek az éhhaláltól, és szenvednek a rendszeresen előtörő letargia miatt. Németország 1950 óta 60 milliárd US dollárt fizetett ki kártérítésként.” — Forrás »»

Sajnálatos és szomorú, hogy az új zsidó-nemzedéknek is szenvednie kell a háború borzalmai miatt, amihez persze lényegesen besegít a holocaust állandó ébrentartása: ►hollywoodi filmeken, sajtóban, könyvekben, hírközlőszervek adásaiban, Holocaust Múzeumok gombamódra való felállításában. Az újra és újra ismételgetett, napirenden tartott “holocaust-szenvedés” olyan mint a kínzókamrában az áldozat fejére csöpögtetett víz! Az egykori gyűjtőtáborokat rendszeresen látogató fiatal zsidókba beoltják: -“Nem felejtünk!” Tehát ne csodálkozzanak, ha elmegyógyászati kezelésre van szükségük, mert mindaddig, amíg a borzalmakat nem felejtjük, addig van ok további összegek kisajtolására! Az új nemzedéknek nincs is esélye a gyógyuláshoz!

A”holocaust-túlélőkön” kívül más nemzetek is szenvedtek: az a több mint 100 milió ember, akik a kommunizmus áldozatai, az ő gyermekeik a bűnösöktől soha nem várhatnak kártérítést, sőt még azt sem, hogy egyáltalán valaha megtudják az igazságot. Nekünk magyaroknak is lenne éppen elég követelni valónk! Például a trianoni gyászbéke által idegen járom alá dobott testvéreink, az országot szétdarabolták és idegeneknek ajándékozták. Meg kell említeni a magyarságba naponta adagolt “háborús bűnösséget”, a kisebbségek elleni gyűlöletet és — így tovább. Az új magyar nemzedék vajon nem fél az éhhaláltól, a kommunizmustól, a kínzókamráktól, a gulágoktól? -tj

▐ Zsidó háborús és emberiség-ellenes bűnök a XX. században

Tartalom:

  1. Zsidó bűntettek a Kommunizmus alatt.
  2. Zsidó bűntettek a német megszállás alatt.
  3. Zsidó bűntettek a második világháború után.
  4. Zsidó bűntettek a Közel-Keleten.
  5. Összefoglalás.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: