Meghívó dr. Nagy Attila könyvbemutatójára

▐ Dr. Nagy Attila orvos, közíró, a vizitdíj-ellenes megmozdulás szervezője
2007. június 28-án ( csütörtökön) 16:00-18:00 óra között dedikálja a Kölcsey halála c. új művét a Fehérlófia Könyvesboltban, Budapest, József krt. 44. (bejárat a József utca felől).

A szerző az aktuális egészségügyi „reformmal” kapcsolatos írásai mellett, Kölcsey Ferenc halálának eddig elhallgatott körülményeit, megmérgezésének lehetőségét továbbá kultuszának, egyszersmind a magyar kultúra mai haldoklásának okait elemzi. A könyvbemutatón Dr. Nagy Attila várja a vizitdíjjal és az elvetélt „egészségügyi reformmal” kapcsolatos érdeklődéseket is.

Részletek a könyvből :

„2007. áprilisában a magyar egészségügy átalakításáról nem lehet politika-mentesen szólni. Eddig valóra válni látszott az SZDSZ korábbi választási reklámja: ‘Rendbe tesszük az egészségügyet! De ez az átalakítás a padlóra küldést jelenti. Molnár Lajos személyesen is szemben állt az orvostársadalom többségével, pártja pedig testülegileg a magyar társadalom többségével. Csak a hazugságok rendszerére épülő jellegzetes bolsevik módszer alapjainak ismerete segíthet a tisztánlátásban. Az orvostársadalom véleményalkotása történelmi felelősségű, pontos diagnózis nélkül nincs gyógyulás. „

Elérhetőség: Dr. Nagy Attila
06 70 252 2831 … E-mail: drnagyattila@yahoo.co.uk

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: