Pufajkás újabb kitüntetésre vár?

horn56.jpg▐ Valahogy az az érzésem, hogy cion-bolsijaink népfelkelést akarnak kirobbantani, amit aztán “jogosan és törvényesen” levernének — további magyar vérontással. Pofont pofon hátán osztogatnak a magyar népnek, ami nem lehet véletlen műve. Lehetséges, hogy be akarják maguknak bizonyítani hogy a magyarok tűrőképessége végtelen, nem kell tartani tőlük, ergo jöhetnek a további népirtó rendelkezések?

2007. június 23. MNO — “Az MSZP azt kéri Sólyom László köztársasági elnöktől, vizsgálja felül Horn Gyula volt miniszterelnök kitüntetésével kapcsolatos álláspontját” – mondta Hiller István, a párt alelnöke. -“Azt kérjük az államfőtől, hogy Horn Gyula érdemeire való tekintettel írja alá Gyurcsány Ferenc miniszterelnök javaslatát a kitüntetésre. Horn Gyula a magyar politika egyik legismertebb és legelismertebb személyisége Európában, sokat tett a szabad Magyarország megteremtéséért és Európa újraegyesítéséért.”

▐ És mialatt ezt kijelentette sem a föld nem nyílt meg a lába alatt és a csillár semhorn1997.jpg szakadt rá? A maszopos elvtárs gyorsan felejt! Pufajkás persze, hogy elsimert személyiség: (valakiknek valahol mindig nyalogatta a kezét!) a németországi vakolók már egyszer kitüntették, mert véres kezével kőbevéste a Romániával kötött “gyászalapszerződést”, miszerint Magyarország lemond bármilyen határrendezési ígényéről. Most nyilván megint tett valamit, ami igen jól fekhet a politikai arénán, — esetleg a feneketlen zsebekben, — de kétlem, hogy akármi, ami Pufajkástól ered a magyarságnak előnyös lenne!

A “szabad Magyarország” csak annyit jelent, hogy “nyitott a kiskapu meg a nagyajtó, gyertek csak ország-rabolni, még maradt néhány csont a lerágni való!♦

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: