Ígérgetünk, ígérgetünk?

▐ A KDNP kormányra kerülése esetén visszaszerzi a stratégiai cégeket
2007.06.21 — «Ha a Kereszténydemokrata Néppárt (KNDP) kormányra kerül, akkor minden alkotmányos eszközt felhasznál annak érdekében, hogy a stratégai és a lakosság ellátása szempontjából fontos cégeket visszaszerezze» – mondta Semjén Zsolt, a KDNP elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten, a fővárosi KDNP-frakció vezetőjével, Bagdy Gáborra tartott közös sajtótájékoztatón.” ♦ bankloan1.jpg

▐ Kétségtelenül szépen hangzik, csak arra szeretnénk választ kapni: MIBŐL szerzik vissza? Honnan teremtik elő a visszavásárláshoz szükséges billiókat?
Az ország teljes kiárúsítása-kifosztása annyira sikeres, hogy csak teljesen üres kasszát örökölhetnek. A kiárúsítással párhuzamosan csillagászati adósságba verte a szadesz-maszop “kormány” az országot. Semjénék újabb kölcsönöket fognak felvenni? Ha igen, miből fogjuk kifizetni a kamatos-kamatokat?

Szomorú, de már megszoktuk: ►nem arról beszélnek, hogy követik más országok jó plédáját és a világbankokkal lemondatják az államadósságot, hanem megígérnek olyasvalamit, amiről tudják, hogy képtelenség! Végre valaki megkérdezné a Fidesz-KDNP politikusokat a szándékaikról és tényleges elképzeléseikről?

► Mit mond a Torah? “Az Úr, a te Istened megáld téged, amint megígérte, úgyhogy minden népnek kölcsönözhetsz, neked azonban nem kell kölcsönt kérned, így számos népen uralkodhatsz, ők azonban nem uralkodhatnak rajtad.” —M Törvény 15:6

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: