Otthonról írják …

/►Kép: zsidó gúnyrajz/

▐ Izgalmasabb témák hiányában néhány álszent-demokrata firkálmányaikban megint nyilasoznak, hungaristáznak. Persze mi is előszedhetjük a fiókok mélyéről a zsidózást, a cigányozást … ha már párbajra hívnak ki bennünket. Előre megjósolom, hogy a párbajt óriási fölénnyel nyernénk ellenük. Csak ugye mi nem alacsonyítjuk le magunkat sem vitára, sem szembeköpködésre, mert van egy jó közmondás: «görénnyel szemben nem ajánlatos vitatkozni.»

▐ Otthonról írják, hogy a boltokban még olcsón se fogynak a zsidó könyvek! Még fillérekért sem! Inkább Wass Albert könyveit vásárolják, akinek Magyarországon már több szobrot is állítottak.
►Kép balról jobbra: Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, Schweitzer József főrabbi és Erdő Péter bíboros, esztergomi érsek. Na már most, a zsidók keresztényesednek vagy a keresztények zsidósodnak? Vagy olyan mindegy már?

• Luzsénszky  Alfonz: A Talmud Magyarul c. könyvéből:

“Minden nép felveszi a zsidó hitet, de a keresztények ennek a kegyelemnek nem lesznek részesei, hanem kiirtatnak az utolsóig, mert az ördögtől származnak.” (Jebamoth 24b. Aboda Zara 36. Abarbanel: Masm Jesu 65. Bechaj i.h. 85)

“A Messiás a keresztények legfőbb fejedelmét (…) örökre megsemmisíti, Rómának különösen az lesz a sorsa, mint egykor Szodomának, Gomorrának és Bábelnek.“ (Pawlikowsky: Der Talmud 111)

 „Zsidóknak és nekünk katolikusoknak jobban és mélyebben kell megismernünk egymást. Feltétlenül szükség van a judaizmus és kereszténység közti őszinte és bizakodó párbeszédre. A felekezetek közti különbséget mindenkinek tisztelnie kell.” – mondta a pápa. Miből gondolja a Vatikán, hogy a zsidók és a keresztények még nem ismerik eléggé egymást?

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: