Akik gyűlöletet vetnek, gyűlöletet aratnak!

haszid.jpg▐ Budapesten tanuló izraeli diák: “a magyarok trágyaemberek” 
A  zsidók Izraeli lapban gyalázták népünket
2006.11.21 — Kollektíve rágalmazza, gyalázza a magyarságot a Zsidó Ügynökség és egy izraeli lapban (Jediot Aharonot Y-NET internet) megjelent véleménycsokor, amely főként Magyarországról elszármazott vagy itt tanuló izraeli zsidók mocskolódásait tartalmazza.

A kiválasztott nép fröcsögői “nem értik”, miért nem szeretik őket azok, akiket ők olthatatlanul gyűlölnek. Magyarországon – becslések szerint – közel 200 ezer zsidó él, közülük körülbelül 100 ezren Budapesten. [Bár amennyivel sokkal több! –tj] Már csak egy kérdés maradt: mit keresnek ekkora számban egy olyan országban, ahol állítólag az utcára is alig mernek kilépni?

• “Az utóbbi időben valóban egyre több erőszakos cselekményről hallunk. Nagy itt a hajlandóság a nacionalizmusra. Szerintem ettől a jelenségtől nem csak mi, hanem minden itt élő idegen szenved. Néhány héttel ezelőtt, a zavargások idején félelem töltött el sok zsidót és már elő is készítették az útlevelüket, hogy elhagyják Magyarországot” – nyilatkozta a Jediot Aharonotnak a Budapesten tanuló orvostanhallgató, Éti Lávi. “A velünk együtt tanuló helybeli zsidó fiatalok mesélik, hogy Magyarországon mindig volt antiszemitizmus, de mostanában egyértelműen fokozódik a gyűlölet. Bennünk, izraeliekben csak az tartja a lelket, hogy nemsokára hazamegyünk Izraelbe” – mondta a lapnak az ugyancsak hazánkban tanuló Tamir Glázer.

►A cikkel kapcsolatos olvasói vélemények:

• “A magyarok mindig is antiszemiták voltak, de azért lassan ők is fejlődnek, primitív emberekből felvilágosultakká válnak.” (Magyarországon tanuló diák)

• “A magyarok 62 esztendővel ezelőtt mindössze 7 hét leforgása alatt 450 ezer zsidót küldtek a halálba. Az auschwitzi krematóriumok nem győzték befogadni a magyarok által deportált zsidókat, ezért a németek utasítására gödrökbe hajították, és ott égették el a holttesteket. Vannak még illúzióitok Magyarországgal kapcsolatban? Azt hiszitek, hogy mindez véget ért, a múlté?”(Én, Izrael)

• “Budapesten nagyon megromlott a helyzet. A veszély minden eddiginél nagyobb, s nem tévedek, ha azt állítom, a közeljövőben súlyos támadás érheti az itteni zsidókat vagy az izraelieket. Éppen ezért ne gyertek erre a szörnyű helyre.” (Magyarországon tanuló diák)

• “A magyarok antiszemiták, és eredetileg Oroszország ázsiai területeiről érkezett barbárok. A második világháborúban a magyarok végezték el a piszkos munkát a német nácik helyett, amiért az oroszok keményen megbüntették őket. Megérdemelték!” (Jehudá, Haifa)

• “Budapesten mostanában mindennaposak a neonáci tüntetések, s a levegőben lóg a gyilkosság. Szerény véleményem szerint az áldozat a miniszterelnök lesz. Anyuka, ha olvasod ezt az újságcikket, ne aggódj! Gázában túléltük a terroristákat, ezért ezt a magyarnak nevezett emberi trágyát is túléljük.” (Omer Dár, Budapesten tanuló diák)

• “Beszélek magyarul, de többet nem utazom Magyarországra. Fulladjanak csak bele a gulyáslevesükbe! ” (Zoltán)

• “Családommal együtt Magyarországra akartam utazni, de miután olvastam az újságcikket, útirányt változtattunk. Nem félek, csak nem akarok egyetlen eurót sem betenni ezeknek a szaroknak a kasszájába. “(Juvál)

• “A magyarok a nácikkal lelkesen együttműködő undorító nép. ” (egy magyarajkú  Tel-Avív)

• “Úgy látszik, a magyarok akkor szeretik a Dunát, ha az vérvörös. ” (Micsinász)

• “Budapesten tanulok, és ezért tanúsíthatom, a legtöbb magyar enyhén szólva nem rokonszenves, vagy erősebb megfogalmazásban úgy is mondhatnám, hogy a magyarok trágyaemberek.” (Diák)

• “Ha manapság is lennének gázkamrák, akkor a magyarok ismét örömest oda küldenének bennünket. A magyarok sokban hasonlítanak az arabokra, akik ahelyett, hogy saját maguk oldanák meg a problémáikat, mindig másban keresik a bűnöst. Teszik ezt azért, hogy saját magukról elhárítsák a felelősséget a szegénység, a műveletlenség és a fejletlenség miatt. A magyarok lényege a gyűlölet és a gyilkolási vágy.” (Alexa, Magyarországon tevékenykedő üzletasszony)

• “Mit keresnek ott a zsidók? Vándoroljanak ki Izraelbe. Magyarország a magyaroké, és nem szeretik ott az idegeneket, mint ahogyan Izraelben mi sem szeretjük az arabokat, mert ez egy zsidó állam. Más szóval: minden nép éljen a saját hazájában, és akkor nem lesznek rasszista megnyilvánulások, idegengyűlölet, hanem béke lesz a világon. (Ávi)”

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: