A becsapott ország

hung7.jpg
z_vidcam01.gif A Faluházban bemutatták Siklósi Beatrix és Matúz Gábor, A becsapott ország c. filmjét. 2006. október 23-án arc nélküli és azonosító nélküli rendõrnek látszó terroristák verték az ünnepelni vágyókat. Ékes Ilona látogatta meg a börtönben sinylõdõket, ügyvédet szerzett nekik, Kormos Valéria a szülõket vígasztalta, Siklósi Beatrix Bruxellesben vetítette le, hogy mi történt velünk. A filmvetítés után két áldozat is elmondta, hogy velük mi történt, mi pedig döbbenten hallgattunk. Az indítógombra kattintva indítsa el a vetítést. «www.hajrabiatorbagy.hu»

▐ Rákay Fülöp: Magyargyűlölők 

Nem változott jelentősen az antimagyarizmus mértéke Magyaroszágon, nagyjából ugyanaz a kör folytat szellemi, kulturális és fizikai terrorizmust a magyarság ellen, ám a magyargyűlölők egyre arcátlanabbak, hangosabbak és egyre inkább tettlegesen lépnek fel. A 2006-os adatok szerint a cionista és cigány lakosság zöme előítéletes, és minden harmadik fizikai erőszaktól sem riad vissza a magyarok ellen. Az MSZP-szavazók körében sem ismeretlen fogalom a magyarság kollektív rágalmazása, a magyar szimbólumok iránti közömbösség vagy gyűlölet, de a legjellemzőbb és legmilitánsabb antimagyarizmus eddig is és ezután is az SZDSZ és szavazói valamint sajtótermékeik, médiaembereik körében észlelhető. A kérdés inkább az, mikor, mitől jönnek az eddiginél is pimaszabbul felszínre.

 

Keresztények kiirtásáról szóló nyilvános elmélkedés, a Szent Korona lesvájcisapkázása, kokárdás kislány megütése egy zsidó szélsőséges részéről, Szent István jobbjának tetemcafatozása, Orbán meggyilkolásának taglalása, jobboldaliak, magyar újságírók, közéleti személyek likvidálása való felhívás, folyamatos antiszemitázás, szinte napi gyakoriságú, brutális cigánybűnözés, lopások, rablások, zsarolás, antimagyarizmusból eredő gyilkosságok, lincselések, a gyermekpornó legalizására tett szocionista törvényjavaslat, folyamatos pumpolás az úgynevezett holokauszt nevében – e jelenségek zömmel korábban is előfordultak, de ilyen koncentráltan, felerősítve csak a Medgyessy (D-209-es kommunista spicli) majd különösen a köztörvényes, választási csalással hatalomra került Gyurcsány-rezsim idején figyelhetőek meg. Az aberráltságot, a köztörvényes bűnözést, a pusztítást, az élet- és családellenességet és a holokausztbizniszt mára piedesztálra emelte a hatalom, amely a hétköznapi, bizonyos szavazói rétegekben meglévő magyar- és keresztényellenességet a hivatalos állami politika rangjára, lényegévé emelte. Tovább»»

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: