Gyurcsány: “El lehet menni, kérem Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék!”

“Miért nem vertétek meg őket?” – erőszakra buzdít a cionista Popperpopper.jpg
2007-04-11. — A szélsőséges magyarellenes kijelentéseiről elhíresült pszichológus és közíró, Popper Péter a Magyarországi  Cionista Szövetség és a SZOCHNUT lapjának, az Erec-nek legfrissebb számában a nemzeti, jobboldali (tehát cionista terminológiában “nyilas”) demonstrációk résztvevői elleni erőszakra buzdítja a zsidó fiatalokat.

“Izraelben kérdezte tőlem egy fiatalember, hogy van-e nálunk antiszemitizmus. Mondtam, hogy van, nemrég rendeztek egy jobboldali, nyilas tüntetést.
— Hány zsidó él Budapesten? — kérdezte.
— Nem tudni pontosan, körülbelül nyolcvanezren(?), biztos.
— Hányan voltak a tüntetők?
— Három-nágyszázan.
— Hát miért nem vertétek meg őket?hatred.jpg
Ez nem volt különleges kérdés, mert nem sokkal azelőtt Rómában zsidó fiatalok úgy szétvertek egy neonáci felvonulást, hogy azóta sem mertek felvonulni. Itthon, ha megkérdeztem, hogy nem kéne-e egy hatékony zsidó  önvédelmi szervezet, úgy néztek rám, mint egy elmebetegre. A lényeg az, hogy én csak a félelmet látom.”

**************

Úgy gondoljuk, a fenti sorokhoz nem kell sok kommentár. A siránkozó, megélhetési rettegők kódolt hungarofóbiája után Magyarországra visszatért a leplezetlen, már nem is Rákosit, de sokkal inkább Szamuellyt és bőrkabátosait idéző vérszomjas magyargyűlölet. Természetesen nem számíthatunk a nagyon humanista, és nagyon békeszerető liberális sajtó hisztériájára, de jó eséllyel a töketlen parlamenti ellenzék tiltakozására sem, amit pedig a szocionisták ennél sokkal ártalmatlanabb jobboldali kijelentések esetében sem hagynának ki a világért sem. (Forrás: Erec, 2007/2. sz. p.12.) — Bekes Gáspár /Kuruc.info/

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: