Magyar szemmel a «fairtrade»

Gonvacsorazo1.jpgdalotok a Kossuth Rádió adásában elhangzott «fairtrade» ismertetőre.

▐ Miért kell Magyarországon a multik mellé még ez is?
A MAGYAR gyártókat, termelőket tönkreteszi az EU és a multi cégek az olcsó kínai mukaerő által gyártott tucat-termék, és akkor még idehozzák a harmadik világ termékeit is.

MAGYAR termékeket akarok látni a MAGYAR tulajdonú üzletekben!!

Majd ha elhúzott inen az összes multi és a MAGYAR termelés annyira felfutott, hogy az bőségesen, kiváló minőségben ellátja országunkat, gazdaságunk szárnyal (nem a “nagy a jólét”, a “dübörgő a gazdaság”, a “Pannon puma” *Made by Hankooka* féle baromságokra gondolok) akkor lehet gondolni arra, hogy MAGYAR tulajdonú “fairtrade” egységek is létrejöhessenek.

Az elhangzott műsorban a beszédhibás zsidó “fairtrade”-es jelenik meg, aki és ami a fejlődő országok szinte ingyenesen termelt áruját adja európai árakon, minden eddiginél nagyobb “kaszát” lengetve maga előtt.
Ha ezt vásároljuk a MAGYAR helyett – de egyáltalán – azzal csak az ott vásárlókba sújkolt “lelkiismeretünket” nyugtatgathatjuk, miközben azok, akik ezt valójában előállítják, továbbra is éhenhalnak! Ezen ismét az arcátlan zsidó üzletember gazdagodik, aki utazik, hontalan, csencsel, és “kereskedik” a szegény vérével, izzadságával! Neki semmi se szent és drága!

Miben különbözik ez a kínai rabszolgák által gyártott tömegárutól?
Azokat is mi támogatjuk, ha az olcsó tömegtermékeket vásároljuk? Egy frászt! Csak a zsidó kereskedőket, multicégeket! Miközben ezzel magunk alatt vágjuk a fát (mi is), és megyünk tönkre! Köszönöm!
Nem akarok újabb dagadt z……t tovább hízlalni! Nekünk azért marad egy nagyon hasznos eszköz a bojkott: be ne tedd be a lábadat egy ilyen üzletbe és főleg ne vásárolj ott semmit. –BGY (Budapest)

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: