Az idő mindenre fényt derít

nato_devil.jpg▐ Rockefellerék és szövetségeseik nemzetközi világkormány megvalósításán dolgoznak, hogy egyfedél alá állítsák a kommunizmust és a szuperkapitalizmust, a saját irányításuk alatt. Hogy ez összeesküvés? Persze, hogy az! Meggyőződésem, hogy létezik ilyen cselszövés, mégpedig nemzetközi jellegű. Nemzedékek évszázados munkája ez, minden képzeletet felülmúló sátáni szándékkal. — Larry P. McDonald Kongresszusi képviselő 1976. Életét vesztette, amikor a szovjetek lelőtték a Korean Airline 747-es repülőgépet.

▐ Senkisem léphet be az Új Világrendbe anélkül, hogy imádatával el ne kötelezné magát Lucifernek. Valaki csak úgy léphet be az Új Korszakba, ha Lucifer felavatási szertartása alá veti magát. — David Spangler, Planetary Initiative director, United Nations.

▐ A következő évszázadban, a nemzetek ahogy mi ismerjük, eltűnnek. Az államok majd elismerik az egyetlen törvényes, egész világot behálózó (globális) tekintélyt. A nemzeti függetlenség egyáltalán nem volt jó elgondolás. — Strobe Talbot, Clinton elnök külügyminisztere, Time, 1992. 07.20.

one-world.jpg▐ Világkormányunk lesz, akár tetszik akár nem – hozzájárulással vagy hódítással. — James Warburg a Council of Foreign Relations (CFR) tagja, 1950. 02.17

▐ Kezdettől fogva Spartacus, Weishaupt, Karl Marx, Trotsky, Rosa Luxemburg, Emma Goldman és még sokan mások világösszeesküvésen tevékenykedtek, aminek óriási szerepe volt a Francia Forradalomban666devil.jpg (18. század). Nekik köszönhető a 19. század minden egyes felforgató mozgalma. És most végre, Európa és Amerika nagy városainak alvilágából feltörő rendkívüli egyéniségek, a hajánál fogva ragadják meg az orosz népet és a hatalmas orosz birdalom vitathatatlan uraivá válnak. — Winston Churchill, London Press 1922.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: