Hol vannak a bombák?

thermicrays.jpg▐ Mialatt a szövetségesek Iránt azzal fenyegetik, hogy nagy baja lesz, ha nem hagyja abba az atomfejlesztést, a Atomic Scientist kiadványa szerint, az Egyesült Államok 18 helyen raktároz tízezer atomlövedéket, 12 államában és 8 európai országban. Ez a mennyiség már elegendő ahhoz, hogy a Földünket többszörösen megsemmisítsék. …Tovább »»

/Kép ~ Japán: az atombomba robbantás után, a ruha szövési mintája ráégett az áldozat bőrére./

▐ 1967-ben a cionisták elfoglalták az egész Szent Földet, megtámadták Jordánt és Egyiptomot. A főcionista Ben Gurion kijelentette, hogy «itt fogjuk megvalósítani az emberiség legfelsőbb törvényszékét.»

Harry Truman, az USA elnöke 1945. augusztus 6-án különös kijelentésével lepte meg a világot:

«Huszonnégy órával ezelőtt egy amerikai repülőgép egyetlen bombát dobott le Hiroshimára. Ennek a bombának nagyobb robbanóereje volt, mint 20,000 tonna trinitrotoluolnak. Ez egy atombomba volt.»

Két évvel később a 31 éves Korff rabbi, a Stern nevű terrorista szervezet vezetőségi tagja 600 fanatikus rabbi élén felvonult Washingtonba, ahol azt követelték, hogy a palesztiani válság miatt Amerika dobjon Londonra egy atombombát. A rabbi a zsidóság hatalmával fenyegetőzött.

Most meg már számolják a napokat az ítélet napjához, amikor Amerika rövidesen megleckézteti az általa korábban felfegyverzett Iránt, Irak ellen. Folytassam-e tovább azzal, hogy kik fegyverezték fel Irakot Irán ellen? Afganisztánról majd legközelebb…

Az atombomba a zsidóság kezében a terror és a szörnyű fenyegetés eszköze még akkor is, ha nem dobják le és robbantják fel: az atompszichózist, az atomhaláltól való félelmet egész népek ellen lehet kihasználni.

«Mondjatok le a szabadságról, függetlenségről, tagadjátok meg keresztény hitet, tagadjátok a nemzettudatot, mert az atombombát, mint Damoklész kardját tartjuk a fejetek felett.»

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: