Éppen időben a Purim-ünnepekre?

/Izraeli katonák munkában!/

▐ Izraeli katonák lepték el Budapestet!
2007. 03. 09 — Több száz izraeli katona tartózkodik Budapest belvárosában. Nem sokkal ezelőtt rendőri felvezetéssel négy, sötétített üvegű autóbusz érkezett a Dohány utcai zsinagóga elé, majd kétszáz, kék bevetési ruhába öltözött izraeli katona szállt ki azokból.

A HavariaPress megpróbálta kideríteni, pontosan mi történik, azonban sem a kormányszóvivői iroda, sem az ORFK nem kívánta az esetet kommentálni. A külügyi és a honvédelmi tárcánál sem adtak egyértelmű felvilágosítást az üggyel kapcsolatban.

A hírügynökség értesülései szerint

‘az izraeli véderő katonai küldöttsége jár hazánkban, a konvoj mozgását rendőrségi autók biztosítják. A nem hivatalos programon résztvevő, szokatlanul népes, valamint szokatlanul alacsony beosztású katonákból álló delegáció délelőtt a Parlamentet, majd Európa legnagyobb zsinagógáját látogatta meg.’

[A képen T. Herzl, aki azt mondta egyszer, hogy «az antiszemitizmus hajtóerő, ami szükséges nekünk.» — Úgylátszik teljesen felesleges volt az igyekezete a zsidó állam megvalósításában, mert a hitsorsosok egyre nagyobb számban ‘menekülnek vissza’ éppen oda, ahol állítólag olyan sokat szenvedtek. Csak nem a honvágy gyötri őket?]

Egyes értesülések szerint nem kizárható az sem, hogy a katonák azért érkeztek hazánkba, hogy az itteni izraeli érdekeltségeknek nyújtsanak védelmet. A nemzetközi gyakorlat szerint az adott ország diplomáciai létesítményeit annak kerítésén belül védhetik annak katonái. Sem a népes delegáció érkezésének, sem tervezett távozásának pontos ideje nem ismert.

▐ Feldmájer: «Régóta nem volt ilyen intenzitású antiszemitizmus» [Mondjuk ki főrabbi úr!: régóta nem volt ilyen intenzitású zsidó országhódítás, mint amilyennek 1990 óta tanúi vagyunk! Érdekesebb, hogy Önnek fogalma sincs, hogy miért! Pedig egyszerű: minden akcióra jön az elkerülhetetlen reakció.–tj]

2007. március 9. — A magyarországi zsidók saját biztonságuk érdekében maradjanak otthon március 15-én, mert a tüntetők ismét az utcákon lesznek – szól a Reuters tudósítása szerint a Mazsihisz felhívása. Megkeresésünkre a szervezet elnöke, Feldmájer Péter elmondta: ‘nem tud konkrét fenyegetettségről, ez csupán egy rossz érzés a hazai zsidóságban. Ugyanakkor úgy véli, rég nem volt ekkora antiszemitizmus hazánkban.’ — [És gondolja, hogy ami Magyarországon zajlik, a magyarság nem érzi magát fenyegetettve?–tj]

▐ KOMMENTÁR
Mikor a zsidók már képtelenek bármilyen kézzelfogható formában bizonyítani “sorstalanságukat” és védtelen áldozati rettegésüket, mikor már nem tudják, hogy még hogyan lehetne belerúgni gyarmatországuk lakosságába, akkor kivétel nélkül megjelenik hasábos betűkkel az antiszemita kártya. Igaz, hogy a fene se fenyegeti őket – sajnos – igaz, hogy hajuk szála sem görbült meg, igaz, hogy Judapestet és a kormányt mindenestől szőrös mancsukba tartják, igaz, hogy az országot tulajdonukba vették, mindez semmit nem ér az örök “áldozati bárányoknak”.

Nekik KELL az áldozati szerep, akkor is kell, amikor mindent ők irányítanak, ők tulajdonolnak, ők zsarolnak és basáskodnak. Képtelenek létezni az óhéber babona “veszélyeztetett, üldözött, félelemben tartott” szegény cionisták szövegelése nélkül, amit a goyimnak kell lenyelnie.
Kicsiben ugyanaz történik magyar gyarmatukon, mint ami folyik ez ellopott Palesztín földön. Ott a világ negyedik legnagyobb nukleáris katonai hatalma (Izrael) állandóan “retteg” attól, hogy a tengerbe fogják szorítani azok a csúf arabok, akiknek más fegyverük nem lévén, kődobálással félemlítik halálra a szegény áldozat zsidókat. Akik levegőbe lövöldöznek és evvel akkora félelmet okoznak cionista körökben, hogy azok kötelességüknek tartják lebombázni mindent, amit csak látnak.

Mikor lesz végre politikusunk, közemberünk, aki kiáll a parlamentben és kinevetési akciót követel? Röhej félórát minden űlésen? Ezeket az antiszemitizmussal hisztériázó, holocaust iparból billiomossá vált bitrangokat ugyanis egyetlen módon lehetne leszerelni. Minden egyes alkalommal mikor elkezdenek “félni” és fenyegettségüket világgá kürtölni, nevető kórus kellene kövesse kijelentéseiket. Ki kell őket figurázni hazugságaikkal. Nevetségessé tenni őket és kipellengéreznik hipokrita dumáikat.

Ha már nincs emberünk hatalomban aki ezt megtenné, rajtunk a sor hogy minden lehető fórumon gúnyoljuk ki minden egyes óhéber babona kijelentésüket. Ellenpropagandának legjobb módja a kipellengérezés. Minden ú.n. jobboldali újság és fórum kötelessége, hogy felmutassa: a zsidó-propaganda-hazugságoknak már senki sem dől be. Hogy a “fenyegetettségtől” már mindenki csak nevetőgörcsöt kap. Sajnos, még mindig nyomát sem lehet látni összpontosított gúny-hadjáratnak. Ha sokáig várunk, már nem marad magyar a hazában, aki képes lenne bármilyen ellen-hadjáratra, mert lassan, de biztosan kiölik a magyart cionista gyarmatosítók.

M.É.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: