A víz előbb vagy utóbb úgyis mindent a partra sodor

Ernst Zündelt ma elítélték öt évre abban a Németországban, ahol a második világháború után Morgenthau sterilizálni akarta az egész német népet, hogy ne hozhassanak többé utódokat.

A „Morgenthau terv” az ipar nagyszabású megsemmisítését szorgalmazta szerte az országban, beleértve a Ruhr vidék fő iparágainak a teljes leszerelését és kiszállítását. Németországot, Európa ipari középpontját „elsődlegesen pásztorkodó, növénytermő ” országgá szándékozta változtatni. Ezt a tervet, amelynek szemlélete oly tragikussá vált egész Európára nézve, FDR és Churchill a Québec-i Konferencián tette magáévá szeptember 15-én.

A témához:
Roosevelt háborúja, VI. rész

Mialatt általában az Igazságnak nincs szüksége törvényekre, hogy megvédjék, a kanadai bíróság szerint Igazság nem szolgálhat védelemre. Ez magyar szemmel annyit jelent, hogy ha egyszer már valakik az Igazságot **megállapították**, más igazság nem létezhet! Az Igazságot tények, és az ésszerű gondolkodás bizonyítják: ez a kettő elég. Tények és ésszerű gondolkodás hiányában a kényszer, az erőszak, fegyház, megfélemlítés a legjobban bevált módszerek. Elképzelhető, hogy Mannheimban a tárgyalások idején mekkora nyomással nézhettek szembe az ügyészek, micsoda fenyegetések, megfélemlítések zajlottak le a színfalak mögött.

Érdekcsoportok Galileotól Zündelig a törvényesített hazugságok, féligazságok, ferdítések, hamis adatok védelmének érdekében bíróságokhoz folyamodnak. Valaki kételkedik, sőt gyalázza mások vallását, vagy Elvis Presley-ről azt mondja, hogy még mindig énekel, vagy aki továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a nap forog a föld körül és nem fordítva? Semmi baj, nem görbül a hajaszála. Csak a 9/11-hez és a második világháborúhoz nem nyúlhat senki. Azt már befalazták, legalább száz évre. Vajon hány ártatlan embert vitt a KGB Szibériába, mert megkérdőjelezte a katyni tömeggyilkosságot, [kép: a tömegsírok feltárása] amit 1989-ben végre Gorbacsov bevallott: «igen az oroszok műve volt!»

A 67 esztendős Ernst Zündelt öt évre elítélték, mert a politikailag helyes vízáramlat ellen úszott. De vigyázat, mert a világ árgus szemekkel és érdeklődéssel figyel, kutatni kezd és gondolkodik.

Egyes logikus jövőbelátók szerint, öngól lesz az egész «tiltott fa gyümölcse», mert egyre többen akarják feszegetni a kérdést: — miért kell történelmi eseményt törvényszéken ilyen rettenetes szigorral megvédeni? Miért nem szabad nyilvánosan megvitatni dolgokat? Tudni akarnák, hogy mit is írhatott ez a konok revízionista, amiért ennyit kell szenvednie? Ma már mindenki tudja, hogy Zündel akárcsak Germar Rudolf, vagy David Irving és társaik olyan kérdéseket boncolgatnak, amelyekre eddig a válasz a teljes elhallgattatás,– Alfred M. Lilienthal zsidó tanár szavait idézve: «a hatmillió zsidó áldozatot valósággal kihúzzák a kemencékből és a kételkedők elé teszik.»

▐ «Úgy gondolom, hogy erős üzenetet kapott a világ, ami megnyugtatja a holocaust túlélőket.» — Bernie Farber, a Canadian Jewish Congress vezérigazgatója.

▐ «Legyen Ernst Zündel elítélése pofon Ahmadinejad iráni elnök képébe a holocaust-tagadási hadjáratáért, ami sajnos elég nagy népszerűségre tett szert az arab és muzulmán világban.» — Simon Wiesenthal Center.

S hogy meddig maradnak megfulladt hajótöröttek tetemei a tenger vizében? Nem sokáig, mert a víz előbb vagy utóbb úgyis mindent kisodor a partra és akkor újra kell írni a történelemkönyveket. De addig is érvényben van a Vae Victis! –tj

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: