"Magukfajta", "magunkfajta"…

Dr. Morvai Krisztina (böntetőjogász) a hazai Kereszttűz c. televízióműsorban helyretette a három “magukfajta” ostoba szolgalelkű újságírót.
2007-01-09 — Kuruc.info – Nézze meg, dr. Morvai Krisztina hogyan alázza meg a Párt-kelte három ügyeletes kajmán kérdezőjét ... tovább»

FUTÓTŰZ — Otthon, szinte órákon belül lett mindenki kedvelt szókifejezése: “magunkfajta” és “magukfajta”. Az Interneten már 23 ezer honlap foglalkozik vele! Jól van ez így, most aztán megkezdődhet a nagytakarítás s majd az is kiderülhet, hogy melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Pontosabban fogalmazva azok részére, akik egy strófával lemaradtak: — milyen történelmi események alapján láthatott napvilágot a dr. Morvai Krisztina által elindított kifejezés? Mert a két szó gyökerei — akár tetszik a hisztérikus ordítozóknak, akár nem! — a magyar történelemben keresendők! — Köszönjük Krisztina!

Tisztelt Orosz József és Várkonyi Tibor Szerkesztő Urak!
Tisztelt Balliberális Sajtó és Média “Munkások”!


A Klubrádió mai Kontra műsora egyértelművé tette számomra, hogy a MAGUKFAJTÁK a rendszerváltozást követő évek legrettenetesebb feladatát kapták “felülről”, az országot terrorizáló vezetőktől. Önöknek nem kisebb szörnyűséget kell előkészíteniük, mint az ellenzék elleni újabb brutális, fegyveres támadást, amely minőségében még rettenetesebb, még pusztítóbb lesz, mint az október 23-i.

Aljas feladatra vállalkoztak! Arról próbálják meggyőzni az embereket, hogy az ellenzékkel, a tiltakozókkal szemben az azonosítójel nélküli, símaszkos elemek bevetése, a gumilövedékkel vaktában, illetve fejre célzottan leadott lövések, a kardlapozás, a lovasroham egy demokráciában elfogadható dolgok. Sőt, mi több: azt szeretnék elérni, hogy az emberek kifejezetten KÖVETELJÉK a saját honfitársaikkal szemben a terrort, a brutalitást. Ennek érdekében nevezik csőcseléknek, randalírozóknak, zavargóknak a MAGUNKFAJTÁKAT. ÖNÖK diktatúrát kívánnak szellemileg előkészíteni, olyan diktatúrát, ahol már csak a MAGUKFAJTÁK szólalhatnak meg, s a MAGUNKFAJTA az utcára sem léphet ki, mert szemenlövik.

Itt az ideje, hogy a MAGUKFAJTÁK rettenetesen szégyelljék MAGUKAT a MAGUNKFAJTÁK pedig megvédjék hazánkat a diktatúrától, amelyet a MAGUKFAJTÁK aljas módszereikkel ránk kényszerítenek.
Budapest, 2007. január 2

Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina’
/forrás:www.klubradio.hu/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: