Cikk David Duke magyarországi látogatásáról

A zsidózás hercegének örültek a Magyarok Házában
Pethő András /origo.hu/
“Másfél évtizeddel ezelőtt a tekintélyes amerikai hírmagazin, a Time terjedelmes elemző cikkekben, riportokban foglalkozott David Duke történész-politikus-íróval, azóta azonban legfeljebb mínuszos híreket közöltek róla a meghatározó lapok. A budapesti Magyarok Házában szerda este mégis szinte sztárvendégnek kijáró tisztelettel fogadták, amikor előadást tartott, hogy reklámozza a Zsidó szupremácia – zsidókérdés amerikai szemmel című könyvét. A Magyarok Világszövetsége székházának színházterme zsúfolásig megtelt, pedig nem kapott különösebben nagy hírverést az esemény.” /tovább/

Megjegyzés: A politikailag helytelen dolgok elhallgatásáról elhíresült hazai sajtó nem tartotta fontosnak foglalkozni David Duke budapesti körútjával, amiről legalább az internetes origo.hu többé-kevésbé tárgyilagosnak mondható cikkben számol be. — Köztudott, hogy lapszerkesztésnél a címek nagyon fontosak, mert azok ragadják meg az olvasók azonnali érdeklődését, ami az újság eladását is megkönnyíti. Elképzelhető, hogy a szerző milyen nagy gonddal válogathatta meg a cím szavait: “zsidózás”… “öröm a Magyarok Házában”...Hm!

Mindenesetre, az origo.hu cikket melegen ajánljuk, –hiszen párhuzamban mindent el kell olvasni!– de a végső bírálat mindig az Önöké! Ugyanakkor nyissák ki David Duke honlapját is, ahol angol nyelvű politikailag helytelen írások nyújtanak gazdag tudósítást.

David Duke magyarországi előadásának teljes szövege magyarul.

David honlapján többek között ez is olvasható:
Meet just a few of your Jewish Supremacist Warmongers
“Íme néhány zsidó felsőbbrendű háborús-uszító”
Balról jobbra: William Kristol, Richard Perle, Ari Fleischer, Israeli Prime Minister and Mass-Murderer Ariel Sharon, Paul Wolfowitz, Elliott Abrams, Douglas Feith.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A “cionista témával” nem egyedül és kizárólag David Duke foglalkozik, mert nagyon sokan látják az egyre nagyobb bajokat. Az Interneten megtalálható például az amerikai zsidó író dr. Alfred M. Lilienthal könyve: The Zionist Connection. A mű megjelenése után az illetékesek az összes példányt felvásárolták a könyvüzletekből, eltüntették a könyvtárak polcairól! Kérdés, hogy a hazai sajtó milyen címet adna dr. Lilienthal budapesti látogatásának? “A zsidózó zsidó”? -tj

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: