Miket írnak az Internet magyar társalgóiban?

  • “A főtolvaj a kihallgatáson nem jelent meg, a másik rablóvezér Kuncze nyilatkozik, a melyben minősíti Polt Pétert, az igazság kiderítése politikai elkötelezettség. Elévülés a BTK szerint. Állami tulajdonra elkövetett csalás egy idő után elévül, (lásd Gyurcsány és társai ügy.) Kíváncsi lennek a BTK azon rendelkezésére, miszerint egy kisebbség terhére elkövetett visszaélés, kártérítés-kifizetés mennyi idő után ÉVÜL el? Igaz, még csak 60 évnél tartunk, esetleg van remény?

A hulladék-teleppel kapcsolatban a páncélozott kocsijába kéne az egész bandáját beültetni és a hulladék-feldolgozó telepre irányítani talán egy idő után ott elévülnének! Keresik a terroristákat, akik megfélemlítik a békés dolgozó népet. A főnöke megtalálható a miniszteri székben, csak bátor kommandósok kellenek az elfogására. Ez az ember fertőzi Magyarország társadalmát és levegőjét. Orbánnak ma van az utolsó lehetősége, bizonyítani hovatartozását, és ennek a jelenlegi rablókormánynak megbuktatását! Ha elköveti a mulasztást, akkor aljas söpredék…[…]”

  • “Nem vagyok hajlandó leköpni és belerúgni abba az emberbe, akit minden hibájával együtt a legalkalmasabbnak tartok az ország vezetésére. Arról nem is beszélve, hogy mit lehet csinálni a háttérben, az országba 1990 óta beszivárgott több mint négymillió zsidóval. […?] Azokat, ha bevallják, ha nem, ott vannak! Ennek ismeretében, nem ő beszelt Sharonnal, hanem Sharon beszélt ővele! [Jól értjük? A beszéd ‘egyirányú forgalom’ volt?-tj] A sok rossz közül még ő a legmegbízhatóbb, a legszorgalmasabb, az országért legtöbbet tevőbb. [Igen ezt bebizonyította előző kormányzása idején! -tj] Külföldön is elismert, igen tisztelt politikus. [Akkor miért nem járta ki, hogy Magyarország adósságát töröljék? -tj] A nemzet csak büszke lehet rá! [Hm!…] Bízzunk benne, hogy tanultak az előző négy év hibáiból. Reméljük, megnyerik a választásokat, és levegőhöz juttatják az országot az általános Föld-i katasztrófa beindulásáig. Legalább ne éhhalállal, vagy fegyver által pusztuljon ki a nemzet, hanem természetes körülmények között menjen az, akinek majd mennie kell! Most csak ez számít.” +++
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: